Knarvik

I dag har vi vært på Knarvik, en skikkelig perle som alltid møter oss med strålende sol! Knarvik var virkelig stedet å være, for her skulle det rigges opp til skikkelig folkefest!

Dagen skulle vise seg å bli helt fantastisk, og allerede en time før starten skulle gå avgårde stor det en lang lang rekke med ivrige ryttere, klare til å få startnummer på sykkelen og t-skjorte på kroppen. Nordhordland sykkelklubb stilte opp med masse vakter og gratis saft til alle de 307 kidsa.

Da klokken slo 18:00, var det tid for dagens første start, nemlig trehjulssykkel og støttehjulklassen. Møller Bil Åsene kom med en utrolig tøff Skoda Karoq, og den ble lederbil for de yngste. Rytterne stormet inn til startstreken og var klare for å gyve løs på den tøffe løypen. Da starten gikk heiet publikum som gale på alle de glade kidsa.

Klasse på klasse skulle suse igjennom løypen og videre inn til mål, hvor de fikk utdelt en velfortjent premiepose. Men vi ga oss ikke der, for på slutten av det hele delte vi også ut tre proffe sykkeltrøyer og en splitter ny sykkel levert av Intersport!

Tusen takk for en herlig dag Knarvik!