Kirkenær

For en dag det ble på Kirkenær!

Midt i sentrum og under «Handelsdagene» på Kirkenær ble vi møtt av yrende liv og røre, og her lagde vi sammen med Solør CK en tøff og utfordrende løype. Kidsa skulle få kjøre ut av en langstrakt arena, før de entret en runde som kom til å gå på rask asfalt med masse høyresvinger. Været strålte sammen med innbyggerne og i det klokken nærmet seg 12:00 var folkefesten et faktum. Både deltagerne og publikum strømmet til rittkontoret hvor startnumre og t-skjorter ble delt ut i høyt tempo.

Når barna på Kirkenær hadde fått på seg T-skjorte, fant de kjapt veien til Joker Grue Finnskog som delte ut Joker-yoyoer, knekkebrød og sykkelskjerm til alle rytterne før start. Barna fant så veien videre til oppvarmingsløypa. Mens barna prøvde løypa hygget foreldre og publikum seg på den flotte arenaen som var svøpt i solskinn, og ikke minst fikk de besøkt Møller Bil Kongsvinger sin stand. Her var det noe for alle:)

Trehjulssykkel og støttehjul var første pulje ut og ble møtt med en jubel når de entret arenaen. Med voksne heseblesende etter barna rundet de løypa på null komma niks. De eldre klassene kjørte både 2, 3 og 4 runder, og fikk også kjenne på en fantastisk mottagelse før de ble overøst med velfortjente premier.

Tiden går fort i godt lag, og plutselig var det duket for premieseremoni. Her fikk vi opp hele 3 trøyevinnere, men dagen var fortsatt ung. Vi skulle nemlig også dele ut en helt ny smartklokke fra Xplora. En lykkelig jente måtte opp på Kids-scenen og ta i mot hyllesten av gratulasjoner og ikke minst ta i mot denne tøffe klokka. Gratulerer!

Tusen takk til Joker Grue Finnskog, Møller Bil Kongsvinger og Solør CK! Og ikke minst takk til våre syklende helter for enorm innsats i løypa i dag!