Kanondag på Kongsvinger!

Kanondag på Kongsvinger!

Dagens arrangement gikk av stabelen på Kongsvinger, og for en kanonbra ettermiddag vi fikk! 

Når vi besøker Kongsvinger befinner vi oss rett utenfor både biblioteket og rådhuset. I et avlukket miljø er det fantastiske muligheter for et helt rått arrangement, hvor lyden bærer utrolig godt. Med litt hjelp av vinden i tillegg må de ha hørt oss helt bort til svenskegrensa!Ropene fra publikum var altså kraftig forsterket, og det gir oss noe av den råeste stemningen som er mulig å oppnå!

Like før klokken 17.00 strømmet de første sykkelglade menneskene til arenaen. T-skjorter og startnumre ble delt ut og de unge rytterne gjorde seg klare til å varme opp i den teknisk utfordrende og fartsfylte løypa.

I løypa på Kongsvinger ble rytterne testet i flere ulike ferdigheter; motbakker, nedoverbakker, krappe svinger og flere ulike underlag. I en morsom men hard løype fikk deltakerene virkelig testet seg. Den yngste klassen, trehjulssykkel og støttehjul, raste ut på sin spesialrunde og her gikk det virkelig unna! Gruppe etter gruppe suste i mål i den rå løypa på torget på Kongsvinger. Her gikk det altså så fort at startnumrene nesten blåste av sykkelen! 

Premier ble delt ut som bare det etter målgang. To heldige syklister fikk til og med seg en helt egen spesialtrøye fra Tour of Norway for Kids!

Tusen takk for en kanonbra ettermiddag Kongsvinger. Dere er helt rå!