Jessheim

Takk, Jessheim, for en fantastisk sykkeldag! Og en stor takk til Ullensaker CK som gjorde dette arrangementet så vellykket.

Akkurat som bestilt sluttet det å regne kun minutter før rittkontoret åpnet. Det strømmet på med barn og voksne, og på et tidspunkt var køen til registreringen urovekkende lang. Men heldigvis rakk alle å få startnummer og t-skjorte før første start kl. 12.00. Mål- og startområdet var i år foran Jessheim stadion, noe som gjorde at de unge syklistene hadde mer plass å boltre seg på. Veldig lurt tenkt, Ullensaker CK. Frog Bikes var også til stede i dag og viste frem sine lettvektsykler som er spesialdesignet for de minste slik at de får bedre balanse og tråkk.

Løypa var av den raske sorten uten for mange hindringer og motbakker, noe som førte til en vanvittig fart rundt friidrettsbanen. Vi må også hylle de foreldrene som ble med på runden på apostlenes hester. Det var nok dem som var de mest andpustne i mål.

I år, som i fjor, suste over 500 ivrige deltagere over målstreken og mottok velfortjent hyllest fra publikum samt kule premier for sin innsats. Og til slutt skulle fire unge syklister fra det store havet av ryttere foran scenen få utdelt tre trøyer og en ny sykkel. Den heldige vinneren av en sykkel fra Frog Bikes var Millie på 7 år. Vi gratulerer!