Jessheim 2020

Jubel på Jessheim!

For en fantastisk sykkeldag! Dagens arrangment fant sted på Jessheim, og for et arrangment vi fikk.

Akkurat som bestilt fikk vi i dag både sol og varme på Jessheim da rittkontoret åpnet. I år, som i fjor, var mål- og startområdet plassert foran Jessheim stadion, noe som gjorde at de unge syklistene hadde god plass til å boltre seg på. I samarbeid med Ullensaker CK sørget vi for et korona-vennlig arrangement med god fokus på håndhygiene og avstand.

Løypa var i år av den raske sorten, uten for mange hindringer og bakker. Dette resulterte i ekstremt høyt tempo hos syklistene, og mange andpustne foreldre. Spesielt i de yngre klassene hvor mange av foreldrene er med i løypa, var det nok en del som fikk seg et sjokk over hvor fort ungene syklet. Flere av foreldrene måtte bryte halvveis!

I år fikk vi kun ha 90 deltakere, og 90 ble det! Til tross for begrensning på antall påmeldte sto det ikke på liv og støy ved Jessheim stadion. De fremmøtte bidro til god stemning og et flott arrangement. Alle deltakerne passerte til slutt målstreken og fikk sin velfortjente premie. Vi takker for denne gang, og gleder oss allerede til neste år!