Husbysjøen

Vårt neste stoppested var sjarmerende Husbysjøen som ligger ytterst inne i Trondheimsfjorden. Her har Kids aldri vært tidligere så vi var spente på hva som møtte oss. Og det som møtte oss var en ivrig gjeng fra Joker-butikken og mange sykkelglade barn!

Sammen med Joker-butikken lagde vi en spennende løype rundt den nye skolen, nemlig Mælan skole. Her fikk de bryne seg på varierende underlag og omgivelser, fra asfalt og nymotens bygg til grøntarealer på grus. Barna her er virkelig heldige som får gå på denne fantastiske skolen.

Husbysjøen er ikke stedet i Norge med flest innbyggere men når hele bygda pluss omegn møter til sykkelfest, da blir det god stemning. Rytterne møtte opp i god tid i forveien og fikk testet løypa før det hele var i gang. Publikum hadde også funnet veien og gjorde seg klare ved gjerdene for å heie dem avgårde og for å gi dem en varm velkomst inn mot mål. Kl. 14.00 var det tid for ritt og i løpet av 45 minutter var alle trygt i mål. Hos oss er alle vinnere og det betyr premier til absolutt alle de 110 deltagerne. Men vi må jo gjøre ekstra stas på noen tilfeldig utvalgte. Tre heldige barn fikk nemlig hver sine proffe sykkeltrøye mens en heldig jente vant en blå Frog 40 fra «Frog Bikes – Lettvektsykkelen for barn». Gratulerer Sophia på 5 år med en splitter ny sykkel!

Vi håper dere på Husbysjøen hadde en skikkelig flott dag. Det hadde i hvert fall vi! Og takk til Joker Husbysjøen som gjorde denne dagen minneverdig for oss alle:)