Husbysjøen 2020

Årets 9. arrangement ble et herlig gjensyn med uforglemmelige Husbysjøen, en perle som ligger ytterst inne i Trondheimsfjorden.

Sammen med Joker Husbysjøen snudde vi fjorårets løype, og fikk en veldig rask utgave som skulle gå på alle tenkelige underlag. Mælan skole har huset oss før, og nok en gang var forholdene lagt til rette for en fantastisk sykkelfest.

På Husbysjøen er de tidlig ute, og alle de 90 påmeldte deltakerne var på plass rett etter at utdelingen av startnummer og t-skjorter åpnet. Joker Husbysjøen hadde i tillegg til å ordne alt mulig annet også rigget opp en skikkelig vaffelstasjon, hvor barna fikk gratis saft og nettopp vafler! Vaflene smakte god, og fikk virkelig bein å gå på når alle deltakerne hadde gitt skikkelig gass på oppvarmingen, og unnagjort utallige runder rundt i løypa.

Fjorårets arrangement satte spor, og vi bet oss spesielt merke i publikum. Publikum hadde også i år funnet veien og gjorde seg klare ved gjerdene for å heie syklistene avgårde og sørge for en varm velkomst inn mot mål.

I godt lag går tiden raskt, og plutselig var klokken blitt 17.00. Før starten fløy avgårde delte Hilde, 3. generasjons kjøpmann på Husbysjøen, ut tre profesjonelle sykkeltrøyer til like mange heldige deltakere.

Utdeling skulle det ble mer av, hos oss vinner alle og premiene fløy ut ved målgang, for fløy gjorde også alle deltakerene, de nærmeste spant ut fra start og vi hadde vår fullt hyre med å rekke å heie alle deltakerne inn til mål, godt hjulpet av et fantastisk publikum.

Tusen takk for en nydelig dag i strålende solskinn til hele Husbysjøen, og en spesiell takk til Joker Husbysjøen som gjør det hele mulig!