Første etappe av proffrittet «Ladies Tour of Norway» hadde sin målgang i Horten denne dagen. Men før det skulle Horten-kidsa ut å teste deler av løypa til proffene. Og det ble en fantastisk dag for både store og små (til tross for litt ruskete vær)!

Med god hjelp fra Horten og Omegn CK gjorde vi arena og løype klar på null komma niks. Og da det var gjort var det bare å vente på barna og deres støtteapparat. Og det tok ikke lange tiden før de første deltagerne stilte seg pent opp for å motta startnummer og t-skjorte. Mens man ventet på start kunne man blant annet ta en tur innom teltet til Bikeshop.no som viste frem det flotteste vi har av barnesykler; nemlig syklene fra «Frog Bikes – Lettvektsykkelen for barn».

Kl 14:50 satte vi i gang rittet. Og pulje på pulje cruiset gjennom den kule og urbane løypa, og inn i mål der de fikk premier. De hadde virkelig gjort seg fortjent til disse utmerkelsene!

Da alle hadde syklet, og premier var utdelt, skulle vi selvsagt ha premieseremoni. Der fikk vi god hjelp fra Bikeshop.no til å dele ut proffe sykkeltrøyer. Og ikke minst delte vi ut en splitter ny sykkel fra Frog Bikes. Vi gratulerer Thea Celine på 5 år med en rød Frog 55!

Da Kids var over var det jo bare å spasere noen meter for å se proffene ankomme mål. Og etter det kunne vi legge bak oss en flott sykkeldag. Takk til Horten og Omegn CK for utrettelig innsats og et flott arrangement! Vi ses forhåpentligvis snart igjen, Horten:)