Horten

På årets første etappe av Norges største sykkelritt, vår storebror Tour of Norway, fant vi veien til målbyen Horten.

Med god hjelp fra alle lokale innslag, og ikke minst verdens største 16. mai-tog, med 1500 barnehagebarn i skjønn forening, virket det som om hele Horten og omegn hadde tatt turen til sentrum.

Det strømmet virkelig på med horder av ivrige deltakere og publikummere, som tok turen innom den flotte standen til Møller bil Tønsberg , som hadde med en herlig Skoda Kodiaq for anledningen.

Joker Åtte til Åtte, altså Joker Horten, fyrte opp grillen og lagde i kjent stil til en kjmepeflott kiosk midt på torvet i Horten, hvor is, brus og pølser tjuvstartet 17. mai med en hel dag.

Vi klinket til med start 15:30, og klasse på klasse fikk lov til å kjøre gjennom det uendelig lange oppløpet til storebror Tour of Norway før de kom til mål og fikk utdelt premier. Og premier, det ble det det ut mange av! Hele 559 premier fikk nye hjem når Joker Horten hadde sin fylle hyre med å dele ut.

Underveis hadde Horten og Omegn CK stålkontroll, og det hjelper også å ha en ekte sykkelproff foran feltene, Ingvill Gåskjenn fra Team Hitec ledet an i den kule løypa.

Når alle hadde syklet, og premier var utdelt, skulle vi også ha premieseremoni, hvor det ble delt ut tre trøyer og en splitter ny sykkel! Sykkelvinner i Horten ble 10 år gamle Kristine Stene, vi gratulerer!

Etter Kids gikk vi 50 meter for å se på de største stjerne i verden kjempe som seieren i samme løype vi hadde hatt 559 vinnere, hos storebror ble det bare en, og det var Dylan Gronewegen, vi gratulerer 🙂