Horten 2020

Heftig i Horten!

I år som ifjor var Horten klare for å ta imot Norges største sykkelritt for barn! Lystlunden park i Horten var kledd i vakre farger og strålende vær. Alt lå til rette for en heftig dag i Horten. Og det ble så absolutt en heftig dag for både store og små!

Med god hjelp fra Horten og Omegn CK gjorde vi arena og løype klar på null komma niks. Og da det var gjort var det bare å vente på barna og deres støtteapparat. Det tok ikke lange tiden før de første deltagerne stilte seg pent opp for å motta startnummer og t-skjorte. Mens man ventet på start kunne barna sykle trygt rundt løypa i parken. For foreldrene var det en heftig, splitter ny Skoda Superb til utstilling midt i parken. Møller bil Tønsberg var selvfølgelig også på plass!

Kl 14.00 satte vi i gang rittet. Og pulje på pulje cruiset gjennom den heftige og urbane løypa, og inn i mål der de fikk premier. De hadde virkelig gjort seg fortjent til disse utmerkelsene! Løypa var satt opp med både asfalt og grus som underlag. I tillegg var det mange svinger, noe som ga de unge syklistene skikkelige utfordringer!

Det ble en vanvittig og rå sykkeldag i en fantastisk park. Igjen var vi heldige med været, noe som stod i stil med alle glisene til alle på arenaen idag. En stor Takk til Horten og Omegn CK for utrettelig innsats og et flott arrangement! Takk også til Møller bil Tønsberg som stilte med flott Skoda. Vi ses forhåpentligvis igjen neste år, Horten:)