Holmestrand

Endelig var vi tilbake på den idylliske bryggen i Holmestrand! For en perfekt måte å starten helgen på; med en skikkelig sykkelfest nede ved bølgeskvulpene.

Regnværet og skyene trakk seg tilbake og sola tittet frem i det Holmestrand Sykkelklubb gjorde klar løype, arena og kiosk. Bikeshop.no kom også og viste frem det flotteste av barnesykler, nemlig syklene fra «Frog Bikes – Lettvektsykkelen for barn». Og Møller Bil Tønsberg hadde også tatt turen for å være med på festen. I tillegg å dele ut kule «shades» til barna og hadde de meg seg en rålekker Skoda Suberb.

Spente og glade barn kom fra alle kanter og stilte seg pent i kø for å få startnummer og t-skjorte. Ventetiden kan være lang men endelig var tiden kommet; kl. 17.00 var det klart for de aller yngste. I god kids-ånd spant barna av gårde med støtteapparatet hakk i hæl, noe andpusten. Deretter var det de eldre barna som skulle ut i den kule løypa som gikk gjennom bygater før oppløpet langs brygga og så inn i mål. Og her ventet det premier til alle og enhver.

Plutselig var rytterne ferdig med sine runder og vi samlet alle sammen foran scenen. Nå var det duket for premieseremoni. Tre heldige barn ble trukket ut og de vant hver sine kule sykkeltrøye. Og en ekstra heldig syklist vant en sykkel fra Frog Bikes. Vi gratulerer Theodor på 5 år med en grønn Frog 48!

Tusen takk for denne gang, Holmestrand! Og på gjensyn:)