Holmestrand

I tillegg til å være kjent som «byen under fjellet» er Holmestrand også en kjent destinasjon for oss på Kids! Den idylliske bryggen og rolige atmosfæren ble raskt snudd på hodet da 302 kids skulle slippe alle hemninger og gi full gass i den kule løypen!

Møller bil Tønsberg hadde med seg årets mest spennende bilnyhet, en profilert Skoda Karoq, med et design som tok pusten fra de fleste. Ved siden av påmeldingen hadde arrangørklubb Holmestrand Sykkelklubb fylt opp sin velkjente kiosk, hvor de kunne hjelpe deltakere og publikum med å slukke tørsten og alle andre behov.  

Det ble satt maks fart ut fra start, og et fantastisk publikum sørget for å skyte stemningen i taket på arenaen, samtidig som Holmestrand Sykkelklubb sørget for at alle kunne holde trøkket ved å servere pølser, vafler og noe å drikke. Klubben hadde også ordnet med en knall gul leder-motorsykkel for anledningen, som geleidet barna trygt gjennom løypen.

Joker Sundbyfoss og Intersport Holmestrand hadde hatt hendene fulle gjennom hele dagen, med å dele ut premier ved målgang til alle vinnerne. Tiden går raskt når vi har det gøy, og plutselig var alle rytterne i mål! Men, dagen var ikke over! Joker Sundbyfoss, Intersport Holmestrand og Møller Bil Tønsberg spratt alle opp på podiet og delte ut tre profesjonelle sykkeltrøyer, før dagens hovedpremie skulle få ny eier.. 

Dagens sykkelvinner av en splitter ny Nakamura sykkel levert av Intersport Holmestrand ble 9 år gamle Trygve Bergtun. 

Vi gratulerer!

Tusen takk for denne gang, Holmestrand!