Harstad 2021

Endelig var det duket for et gjensyn med den herlige sykkelbyen Harstad, dette hadde vi gledet oss til lenge, og allikevel skulle vi bli overveldet av dagens sykkelfest i regi av Harstad CK.
Harstad har en beliggenhet de fleste kan drømme om, med Vesterålen og Lofoten som sin bakgård.  Rammene for et strålende arrangement var satt da vi rigget oss til i det som har blitt Harstad sykkelpark, et helt utrolig sykkel-eldorado, i kontinuerlig vekst og utvikling.
Med en spennende terrengløype hvor deltakerne fikk prøve seg på Nordens største pumptrack, gress, grus og sti var det duket for fart og spenning. Like etter målstreken møtte de hele tre Joker-Butikker, Joker Matrix, Joker Bysenteret og Joker Bergseng. De tre ivrige kjøpmennene hadde satt opp tidenes sommer-telt, med palmer, solstoler og premier til absolutt alle. I tillegg hadde de ordnet med bananer, juice i forskjellige valører og topp stemning.
Publikum viste oss virkelig hva det ville si å kunne heie på alle og enhver da deltakerne suste gjennom løypa. Tusen takk for en fantastisk dag!