Hammer kids / Stavanger

For andre gang denne sesongen var vi i Stavanger, denne gangen i Stavanger Forum i forbindelse med proffrittet «Hammer Series». Spørsmålet var om Stavanger-folket ville komme på dette arrangementet også siden Kids nylig var i byen? Svaret er et rungende JA!

Plutselig var klokken blitt kl. 13.30 og i underkant av 500 kids dundret av gårde ut fra start. Det er ikke ofte at Kids har start og mål inne i en hall, derfor var denne løypa ganske unik. De syklet så ut fra hallen og ut i det fri, rundt hallen før de ga alt på det lange oppløpet inne i hallen på vei mot mål.

Joker Jelsagaten hadde sin fulle hyre med å dele ut velfortjente premier til alle barna som passerte målstreken. Da skulle det deles ut premier fra podiet; tre flotte sykkeltrøyer og en lettvektsykkel fra Frog Bikes. Den heldige vinneren av sykkelen var 6 år gamle Kevin. Gratulerer så mye!

Takk til Møller Bil Forus som kom og viste oss en lekker Skoda, og ikke minst takk til Joker Jelsagaten for iherdig innsats. Og til slutt takk til alle barna som bidro til at dette ble en fantastisk sykkelfest!