Årets nest siste Kids-arrangement fant sted i vakre Halden. For andre dag på rad skulle proffsyklistene i «Ladies Tour of Norway» avslutte sin etappe i denne byen, så det ble en fantastisk sykkeldag med nydelig vær og engasjerte Haldensere som bakteppe!

Med Halden Cykleklubb som medarrangør lå alt til rette for at dette skulle bli et vellykket ritt for barna. De stilte mannsterke opp for å bidra med forberedelsene. Og med deilig vær og godt humør gikk det fort å gjøre alt klart før deltagerne ankom arenaen. Vi lagde en meget kul løype midt i sentrum, som tok rytterne ut av arenaen og inn i proffene sin trasé, før de kunne gi gass på oppløpet inn mot mål. Her måtte man være på vakt for det var flere krappe svinger og varierende underlag. Litt utfordrende må det jo være:) Vi var også så heldige å få besøk av Gaarder Sykkelsport. I teltet deres kunne man ta en titt på de flotte barnesyklene fra Frog Bikes.

Litt før kl. 12 var det bra kok ved rittkontoret men med iherdig innsats fra sektretariatet fikk alle barna startnummer og t-skjorte før start. Og da klokka slo 12.45 var det bare sette i gang. Pulje på pulje spant rundt løypa og jubelbrølene fra publikum ga rytterne ekstra energi på runden. Da alle de 150 deltagerne hadde kommet i mål og mottatt sine premier, var det duket for premieseremoni. Her delte vi ut tre kule sykkeltrøyer til tilfeldig utvalgte. Og hovedpremien, en ny sykkel fra «Frog Bikes – Lettvektsykkelen for barn», fikk et nytt hjem i dag. Vi gratulerer Iver på 5 år med en oransje Frog 48!

Takk til Halden Cykleklubb for et meget flott arrangement! Og takk til alle dere som spant rundt i løypa i dag og gjorde denne dagen så gøy!