Halden 2022

Herlig i Halden!

Atter en gang var vi tilbake i solfylte Halden. Ikke nok med at Halden i seg selv byr på fantastiske omgivelser, men også i år var sola med oss og varmet godt på torget!

Klokken 10 var arenaen på plass ved Halden Torg og Tour of Norway for kids var klare for å ta i mot ivrige syklister fra Halden. Til tross for at det var i tidligste laget på en søndag formiddag strømmet det på med både deltakere og publikum. Når klokken endelig stod slagen 11.30, åpnet de yngste syklistene ballet og sykkelfesten var offisielt i gang! Og for et arrangement vi fikk; masse god stemning, løype med Ladies Tour of Norway, og fantastisk flinke syklister. Løypa handlet i stor grad om rette strekker og høyre-svinger, noen slake og andre krappe. En kul arena var det altså liten tvil om at var på torget.

Til stor glede for noe ekstra heldige vinnere delte vi ut to sykkeltrøyer spesiallaget kun for Tour of Norway for kids og en smartklokke fra Xpolra! I tillegg til uttrekkspremiene fikk alle deltakere etter målgang gymposer fra Joker med premier, for hos oss er alle sammen vinnere!

Tusen hjertelig takk til alle som bidro til et fantastisk arrangement sammen med oss!