Grue

For aller første gang kom Norges desidert største sykkelritt for barn til Kirkenær!

Midt i sentrum ble vi møtt av yrende liv og røre, og her lagde vi sammen med Solør CK en tøff og utfordrende løype. Kidsa skulle få kjøre ut av en langstrakt arena, før de entret en runde som kom til å gå på rask asfalt og et tøft, krevende grusdekke. Været strålte sammen med innbyggerne og i det klokken nærmet seg 14:00 var folkefesten et faktum. Både delatkerne og publikum strømmet til påmeldingsvognen hvor startnummer og t-skjorter ble delt ut i høyt tempo.

Når barna på Kirkenær hadde fått på seg T-skjorte, fant de kjapt veien til Joker Grue Finnskog som delte ut bananer til alle rytterne før start. Barna fant så veien vidre til oppvarmingsløypa, hvor Uno-X gav bort oppvarmingspremier til alle som testet sine sykkelferdigheter. Mens barna prøvde løypen hygget foreldre og publikum seg ved siden av teltet til Joker Grue Finnskog, Som for anledningen hadde klinket til med pølser, vaffelpresser og kaffetraktere som gikk for full maskin. Her fikk alle og enhver fylt opp lagrene, og energinivået var på topp i det dagens første start skulle gå av gårde.

Trehjulssykkel og støttehjul fikk kastet seg ut i en spesial-prolog, og ble møtt med en stormende jubel når de entret arenaen.

De eldre klassene kjørte både 1 og 2 runder, og ble fikk også kjenne på en fantastisk mottagelse før de ble overøst flust med premier.

Tiden går fort i godt lag, og plutselig var det duket for premiesermoni. Her fikk vi opp hele 5 trøyevinnere, men dagen var fortsatt ung. Vi skulle nemlig også dele ut en helt ny sykkel, her ble det lengste strået trukket av Erling Mathias Kvernemo på 7 år.

Vi gratulerer så mye, tusen takk til hele Kirkenær og de 148 sykkellkidsa som vant sykkelritt sammen med oss!

 

IMG_7788 IMG_7781 IMG_7770 IMG_7749 IMG_7743 IMG_7813 IMG_7831 IMG_7849 IMG_7866 IMG_7884