Grimstad

Etter to års avbrekk var det endelig duket for et gledelig gjensyn med sykkelbyen Grimstad. Denne gangen var vi på Moysand familiecamping, her hadde vi satt sammen en kul og teknisk løype sammen med Grimstad sykkelklubb. Her lå alt til rette for en heidundranes sykkelfest. Publikum og deltakere hadde hengt badeshortsen til tørk og tatt frem sykkelen for anledningen. Sola var skrudd på, og det var så sannelig viftene også.

Publikum kunne stå i medvind å heie frem ryttere som suste rundt under oppvarmingen. Grimstads unge og lovende lå nærmest på hjul med Dag Otto og Thor Hushovd.

I dag var nemlig alle vinnere! Joker var godt representert med to butikker. Joker Grimstad sentrum og Joker Holvika sørget nemlig for at alle deltakerne ikke bare fikk fulle premieposer, men også ble fulle i magen når de kom trygt i mål. De hadde satt alle kluter til verks og serverte vafler, bananer, smoothie, saft og kaffe (til de litt eldre). Dette ble herlig mottatt av både deltakere, publikum og oss i crewet på Tour of Norway for kids selvsagt.

Rytterne syklet runder på runder før de mette og blide kunne se at hele 194 deltakere hadde kommet jublende i mål. Dermed var det klart for premiesermoni. To representanter fra den hyggelige Joker-gjengen spratt opp på podiet for å gi bort tre profesjonelle sykkeltrøyer og en splitter ny sykkel levert fra Intersport. Joker-jentene ble raskt omringet av 3 trøyevinnerer og kunne dele ut sykkelen. I Grimstad var det 8 år gamle Mathias Martinsen som fikk en ny sykkel å tråkke rundt på, vi gratulerer!