Fyresdal 2021

Fullt av futt i Fyresdal!
I øs pøs regnvær fikk vi et suverent gjensyn med fantastiske Fyresdal, denne naturperlen i Vest-Telemark, med et koselig sentrum og en veldig flott Joker. Her har vi blitt godt tatt i mot flere ganger, og for det som er vårt 3. arrangement i år fikk vi gleden av snu fjorårets løype hos Joker Fyresdal.
Vi fikk enormt god hjelp fra frivilligheten på Fyresdal, med Fyresdal IL, Joker og Røde Kors Fyresdal. På Fyresdal er det som alltid full fart, og her har det vært fotballskole hele helgen. Men, fleksible som de er, fant de både frem hjelm og hjul. Løypa ble godt merket og svingene pyntet til med sperrebånd, oppvarmingen kunne starte. Det ble straks folksomt i området rundt Joker, ryttere og publikummere strømmet til for å hente ut startnummer og t-skjorter.
Joker Fyresdal hadde rigget seg til for sykkelfest, og sørget for at alle vinnerne som syklet med oss denne dagen kunne glede seg over en haug med premier, sjokomelk og bananer, i tillegg til kaffe til de litt eldre.
Vi startet med de aller yngste, som åpnet den nye sykkelrunden i området rundt Joker Fyresdal. Her så vi trehjulssykkel og støttehjul sette full gass i en spesialløype.

Når alle de yngste var kommet trygt i mål og premier hadde blitt delt ut, begynte 5 0g 6 åringene på den krevende og raske runden. Det ble syklet og syklet i en fei, og plutselig hadde alle de ivrige barna fått premier, bananer og sjokolademelk. Næringsinntaket resulterte i et forrykende publikum, som heiet alle deltakerne gjennom løypa. Stemningen var elektrisk.

Ettermiddagen ble kronet med et realt høydepunkt. Her skulle ikke givergleden bremses en millimeter, Joker Fyresdal hadde ordnet med gavekort på sykkel og to proffe sykkeltrøyer som ble delt ut til tre ekstra heldige syklister før dagen var omme.

Tusen takk for nå Fyresdal!