Fyresdal

Endelig kunne Norges største sykkelritt for barn igjen lage full sykkelfest i Fyresdal!
Fyresdal er en liten naturperle i Vest-Telemark, med et koselig sentrum og en veldig flott Joker.
Joker Fyresdal hadde rigget seg til og skulle sørge for at alle vinnerne som syklet med oss denne dagen kunne glede seg over en haug med premier og smoothie, i tillegg til kaffe og kjeks til de litt eldre.
Næringsinntaket resulterte i et forrykende publikum, som heiet alle deltakerne gjennom løypa, og stemningen var elektrisk!
Vi startet med de aller yngste, som åpnet den nye sykkelrunden i Fyresdal sentrum. Her så vi trehjulssykkel og støttehjul sette full gass i den lange løypen. Når alle de yngste var kommet trygt i mål og premier hadde blitt delt ut, begynte 5 0g 6 åringene på den raske, kule runden. Det ble syklet og syklet i en fei, og plutselig hadde hele 199 barn fått premier og smoothie, og det var duket for premieseremoni.
Joker Fyresdal spratt opp på scenen og skulle dele ut hele tre profesjonelle trøyer og en splitter ny sykkel til fire ekstra heldige deltakere.
Trøyevinner på trøyevinner kommet opp fra publikumshavet og opp på podiet, og etter kort tid stod det en flott bukett med barn, ikledd klatretrøye, poengtrøye, og laksetrøye. Da var det sykkelen som skulle finne seg et nytt hjem, og Joker Fyresdal løftet den til værs, så alle kunne se på vidunderet. Vinner av ny Nakamura sykkel levert av Intersport ble Helene Nordby Solberg på 5 år, vi gratulerer!
Tusen takk for nå Fyresdal!