Fyresdal

Endelig kunne Norges største sykkelritt for barn igjen lage full sykkelfest i Fyresdal!
Fyresdal er en liten naturperle i Vest-Telemark, med et koselig sentrum og en veldig flott Joker.
Joker Fyresdal hadde rigget seg til og skulle sørge for at alle vinnerne som syklet med oss denne dagen kunne glede seg over en haug med premier og smoothie, i tillegg til kaffe og kaker til de litt eldre.
Næringsinntaket resulterte i et forrykende publikum, som heiet alle deltakerne gjennom løypa, og stemningen var elektrisk!
Vi startet med de aller yngste, som kjørte en spesial-prolog gjennom hovedgata. Her så vi trehjulssykkel og støttehjul sette full gass oppover den lange arenaen, og inn i den avsluttende delen, i slak motbakke opp til mål. Når alle de yngste var kommet trygt i mål og premier hadde blitt delt ut, begynte 5 0g 6 åringene på den raske, kule runden. Det ble syklet og syklet i en fei, og plutselig hadde hele 174 barn fått premier og smoothie, og det var duket for premieseremoni.
Joker Grunnvik spratt opp på scenen og skulle dele ut hele fire profesjonelle trøyer og en splitter ny sykkel til fem ekstra heldige deltakere.
Trøyevinner på trøyevinner kommet opp fra publikumshavet og opp på podiet, og etter kort tid stod det en flott bukett med barn, ikledd klatretrøye, poengtrøye, ledertrøye og laksetrøye. Da var det sykkelen som skulle finne seg et nytt hjem, og Joker Fyresdal løftet den til værs, så alle kunne se på vidunderet. Vinner av ny sykkel ble hentet opp, vi gratulerer!
Tusen takk for nå Fyresdal!

IMG_0025 IMG_0043 IMG_0045 IMG_0075 IMG_0103 IMG_0126 IMG_0225 IMG_0266 IMG_0334 IMG_0388 IMG_0389