Fyresdal 2022

Fagre Fyresdal, eller «Førsdal» som vi nå har lært at det uttales!

Nok et år tok vi turen til fagre Fyresdal. Deler av crewet ankom Jokern da klokken var 12:45, mens den andre delen hadde kjørt feil, og endt opp i Dalen..:) God hjelp er det alltid å få fra de lokale, og oppriggen gikk fort som bare det. Før noen rakk å si «baneneplekakesplitt» så var arenaen klar for å ta i mot alle de unge og håpefulle syklistene.

Her er det alltid godt oppmøte uansett vær! Til tross for noen regndrypp og at mange av barna hadde vært på fotballskole hele helgen, var det mange som var ivrige på å teste løypene og varme opp da starten nærmet seg. Klokken 16.00 gikk første starte avgårde. Klassen for trehjulsykkel og støttehjul suste gjennom den spesiallagde løypa på plassen rundt Joker-butikken, før 5- og 6-åringene tråkket av gårde så grusen spruta. 7-8 årsklassen og 9-12 årsklassen dundret gjennom en litt lenger løype på lekende vis.

Inne på arenaen var det topp stemning og mye publikum som hadde møtt opp for å heie fram de unge syklistene. Etter målgang fikk alle velfortjente premier fra Joker, men gavmildheten stoppet ikke der. Joker Fyresdal ønsket nemlig å gi bort en sykkel til en av de heldige fremmøtte! Lottomaskinen snurret, og trakk ut en heldig ung syklist som fikk seg ny sykkel. Joker Fyresdal er virkelig fantastiske! Videre delte vi også ut to smartklokker fra Explora til to tilfeldige vinnere – rene julaften i Fyresdal i dag!

Etter alle premier var delt ut og barna hadde brukt opp energien sin i løypa, fikk vi strålende hjelp også på nedriggen fra de ivrige fremmøtte. Det er tydelig at gjengen i Fyresdal begynner å bli kjent med rutinene, for makan til rask nedrigg skal man lete lenge etter. Fantastisk instans og god hjelp.

Kjære Fyresdal, tusen takk for oss! Det er virkelig en sann glede å komme til dere år etter år og skape sykkelfest sammen.