Forsand 2023

Fantastiske Forsand!

Forsand, den vakre perlen ved fjorden, var nylig vertskap for en fantastisk dag med sykling, latter og solskinn. Været kunne ikke vært bedre, og stemningen var til å ta og føle på. Forsand, dere vet virkelig hvordan dere skal arrangere et minneverdig sykkelarrangement!

Med knallbra vær og en gnistrende sol på himmelen, kunne ikke forholdene vært bedre for sykling. Deltakerne hadde virkelig flaks med været og fikk nyte den storslåtte naturen rundt Forsand mens de tråkket avgårde. Det var en dag som virkelig fikk sykkelhjertene til å banke ekstra hardt!

Arenaen var fylt med forventning og spenning. Deltakerne var ivrige etter å starte og ta fatt på den spennende løypa som ventet dem. I Forsand var det virkelig skapt en løype som utfordrer, inspirerer og gir den perfekte blandingen av glede og mestring.

Mens pedalene svingte rundt og deltakerne ga alt de hadde, kunne man se smilet bre seg på alles ansikter. Det er noe spesielt med følelsen av fart og frihet på to hjul, spesielt når man har så fantastiske omgivelser å utforske. Forsand viste seg fra sin beste side, og deltakerne kunne virkelig ta inn over seg den storslåtte naturen og det vakre landskapet som omgav dem.

Arrangementet i Forsand var en suksess takket være den fantastiske innsatsen fra medarrangør Forsand Idrettslag. Dere skapte en nydelig arena og sørget for at alt gikk som smurt.

Til alle de oppmøte som bidro til en rå atmosfære må vi rette en stor takk til. Deres engasjement og lidenskap for sykling strålte gjennom, og det var fantastisk å se syklistene utfordre seg selv og ha det gøy på samme tid.

Forsand, dere har virkelig levert en strålende dag med sykkelglede og fellesskap. Vi er megatakknemlige for å få komme på besøk til deres vakre bygd og oppleve den fantastiske sykkelkulturen, og ikke minst naturen dere har her. Takk for at dere åpnet dørene deres og ga oss en dag vi sent vil glemme.

La sykkelglede og fellesskapet blomstre videre i Forsand. Vi ser allerede frem til neste gang vi kan komme tilbake!

Stor takk til sponsorene våre: Joker, Skoda, Ifor Williams og Xplora.