Selvsagt måtte vi tilbake til vakre Folldal. Her vet vi jo at lokalbefolkningen kan lage skikkelig sykkelfest og det klarte de i år også!

Siden løypa fra i fjor var såpass kul med en rask utforkjøring og turnéens tyngste motbakke, valgte vi selvsagt samme trasé i år. Joker Folldal og Folldal IF sørget for at området var fullt av aktiviteter for de små med flere hoppeslott og kioskutsalg. Det var også orienteringsløp for barna i forkant av sykkelløpet.

De første barna var tidlig på plass for å teste blant annet oppløpet under målbuen. Og da klokka nærmet seg 13.00 åpnet vi rittkontoret og deltagerne hadde dårlig tid med å få t-skjorte og startnummer. Heldigvis ble ikke ventetiden så lang når det var så mye å finne på her på torvet. Men da klokka slo 14.00 var det bare sette i gang med de minste som fikk en spesialtrasé som var noe kortere. Deretter var det de eldre deltagerne som skulle i ilden, og da alle de 124 rytterne hadde mottatt sine velfortjente premier var det duket for premieseremoni. Tre heldige barn fikk hver sin proffe sykkeltrøye, og en heldig vinner fikk en splitter ny sykkel fra Frog Bikes – Lettvektsykkelen for barn. Vi gratulerer Selma på 5 år med en rosa tadpole!

Tusen takk til Joker Folldal og Folldal IF, og alle de andre involverte som bidro til at dette ble en minneverdig dag for både store og små. Og takk til alle deltagerne for fantastisk innsats ute i løypa!