Folldal

Midt mellom Joker Folldal og Folldals flotte utescene, bygde vi opp en spinnvill sykkelarena. Det lange oppløpet avsluttet en skikkelig utfordrene bakke, som antageligvis er årets lengste motbakke. Det er kanskje ingen hemmelighet at de har en del bakker i Folldal, for her finner vi nemlig landets høyest beliggende kommunesenter!

Joker Folldal hadde virkelig satt alle kluter til og sørget for at torvet var proppfullt av aktiviteter. Hagelaget sørget for bevertning, O-laget hadde hele to orienteringsløyper i sentrum, håndballaget hadde skuddmåling med radar, sykkelservice  i regi av skiskyttergruppa, og det var satt opp hele tre hoppeslott som barna kunne benytte seg av gratis. Vi trenger vel ikke en gang og nevne at hele Folldal og vi syntes at dette var kjempestas! Hele 239 deltakere fikk t-skjorte på kroppen og startnummer foran på sykkelen, og oppvarmingen ble unnagjort i den kule og tøffe løypa.

Trehjulssykkel og støttehjul skulle åpne det hele, med en spesialrunde for anledningen. De suste trygt i mål, hvor Joker Folldal stod klare, mannsterke som bare det. Hordene suste gjennom arenaen, i fem velkjente klasser.

Etter at siste og eldste startfelt kom galant i mål i en forrykende fart, skulle det deles ut fire utrekkspremier.

Joker Folldal spratt opp på podiet for tredje gang på like mange år, men opptrådte som om de aldri skulle ha gjort annet! De delte ut hele tre proffe trøyer, polkadott, poengtrøye og ledertrøye, før den splittter nye Nakamura sykkelen levert av Intersport skulle få seg et nytt hjem.. Her ble det 5 år gamle Runa som vant ny sykkel, vi gratulerer!

Tusen takk for en herlig dag Folldal, og husk å alltid bruke hjelm! 🙂