Folldal 2020

Nok en gang har vi vært på besøk i vakre Folldal. Her vet vi jo at lokalbefolkningen kan lage skikkelig sykkelfest og det klarte de i år også!

Siden løypa fra de tidligere årene har vært såpass kul med en rask utoverkjøring og turneens tyngste motbakke, valgte vi selvsagt denne i år også. Her var deltakerne tidlig i gang med oppvarming for å teste både gassen og bremsene før den store starten.

Joker Folldal var mannssterke på plass med både godt humør og kiosksalg, for en butikk!:D 

Når klokken nærmet seg 16:00 åpnet vi rittkontoret og det tok ikke lange tiden før vi hadde hele 90 deltakere på plass for å delta på årets arrangement. Når klokken nærmet seg 17:00 trakk vi ut tre heldige barn som fikk hver sin proffe sykkeltrøye.

Da var det bare å sette igang med dagens første klasse, trehjulsykkel og støttehjul som fikk en spesialtrase som var noe kortere. Derretter var det de eldre klassene som skulle ut i den tøffe løypa, og etter en masse jubel fra publikum kom til slutt alle de 90 deltakerne i mål og fikk velfortjente premier. 

Tusen takk til Joker Folldal, Folldal Maskin AS, Bygger´n Dalholen og alle de andre involverte som bidro til at dette ble en minneverdig dag for både store og små. Og takk til alle deltakerne for fantastisk innsats ute i løypa.