Flisa

Hele Flisa fant frem til oss denne lørdagen, hvor vi befant oss midt i smørøyet under Solørmart’n. De fikk bryne seg på en skikkelig tøff gateritt-løype. I Flisa går løypa ned Kaffegata, Flisas parade- og handlegate nummer èn. Nevnte gate utgjorde også et av sesongens aller lengste oppløp. Her skulle 208 kids få lov til å slippe alle hemninger, og gi full gass!

Solør CK leverte varene til de grader, og sørget for et herlig arrangement, hvor det enste som smilte om kamp med barna var en strålende sol! Når alle barna kom i mål fikk de selvsagt velfortjente premier av Intersport Flisa. Flisa er et tettsted med rett i underkant av 1700 innbyggere kan skimte med Flisa Bru, et 196 meters arketektonsk vidunder som faktisk er verdens lengste trebru konstruert for full trafikklast. Ved østsiden av brua er det mulig å beskue og beundre verdens største tannstikker.

Tiden går for i gått lag og plutselig var det duket for premiesermoni. Intersport Flisa stod klare øverst på podiet, der spratt også tre trøye-vinnere opp som fikk ikledd seg ny drakt. Dagens kanskje heldigste kid var 7 år gamle Tobias Østborg Guttormsen som fikk sin helt nye Nakamura sykkel levert av Intersport Flisa, gratulerer så mye! 😀

Tusen takk for en fantastisk dag Flisa!!