Flisa

Hele Flisa fant frem til oss denne lørdagen, hvor vi befant oss midt i smørøyet under Solørmart’n. De fikk bryne seg på en skikkelig tøff gateritt-løype. I Flisa går løypa ned Kaffegata, Flisas parade- og handlegate nummer èn. Nevnte gate utgjorde også et av sesongens aller lengste oppløp. Her skulle 224 kids få lov til å slippe alle hemninger, og gi full gass!

Uno-X Flisa var idag tilstede og delte ut give-aways, og for anledningen hadde de funnet frem en helt egen vogn, hvor de øste ut med masse saker og sykkelglede! Tryg Forsikring var også med oss idag og delte ut mye flott, og ikke minst gode forsikringsråd.

Solør CK leverte varene til de grader, og sørget for et herlig arrangement, hvor det enste som smilte om kamp med barna var en strålende sol! Når alle barna kom i mål fikk de selvsagt velfortjente premier. Flisa er et tettsted med rett i underkant av 1700 innbyggere kan skimte med Flisa Bru, et 196 meters arketektonsk vidunder som faktisk er verdens lengste trebru konstruert for full trafikklast. Ved østsiden av brua er det mulig å beskue og beundre verdens største tannstikker.

Tiden går for i gått lag og plutselig var det duket for premiesermoni. Uno-X stod klare øverst på podiet, der spratt også fem trøye-vinnere opp som fikk ikledd seg ny drakter både av kjøpmennene og Sigurd Sollien. Dagens kanskje heldigste kid var sykkelvinner ved navn Signe Sillerud-Myrvang, gratulerer så mye! 😀

IMG_8614 IMG_8662 IMG_8738 IMG_8801 IMG_8814 IMG_8824 IMG_8848 IMG_8947 IMG_9068 IMG_9186 IMG_9239