Fetsund 2023

Fenomenale Fetsund, en sjarmerende by i Fet kommune, åpnet dørene sine for oss for første gang, og det var ingenting mindre enn spektakulært. Hvaltjern skistadion, et kjent vintersportssted, ble forvandlet til en syklistens drøm for denne spesielle anledningen.

Mer enn 300 unge syklister var klare til å ta fatt på eventyret. De hentet ut t-skjorter og startnumrene sine og fikk sjansen til å undersøke den nyopprettede løypa en time før start. Denne løypa, som tidligere har vært vert for skiløpere, byr nå på lange strekk, krappe svinger, fartsdumper og variert underlag for våre syklister.

Litt trivia for deg: Visste du at Fetsund er kjent for sin tømmerfløtninghistorie? Det er også hjemmet til Fetsund Lenser, et museum som markerer denne viktige delen av områdets historie.

Sykkelfesten startet med våre aller yngste deltakere på trehjulssykler og støttehjul. De ga alt i en spesial-prolog, og ved slutten av løypa ventet det flotte Joker-gymposer fulle av premier til alle.

Publikumets entusiasme og støtte skapte en elektrisk atmosfære. Klasse etter klasse ble heiet frem rundt løypa. Og før vi visste ordet av det, hadde alle rytterne kommet jublende i mål! Alle fikk råkule premier, og koste seg i finværet på denne flotte arenaen.

Det har vært en uforglemmelig dag i Fetsund, og vi er utrolig takknemlige for alle som bidro til å gjøre dagen så fantastisk. Tusen takk, Fetsund, for en strålende første gang! Vi gleder oss til å komme tilbake!