Endelig var vi tilbake i Valdres og nærmere bestemt på Fagernes. Her blir det alltid god stemning i når vi er på besøk, og det ble det i år også!

CK Valdres gjentok løypesuksessen fra fjoråret med bakker både opp og ned og flere ulike underlag som grus, gress, brostein og hurtig asfalt, og ikke minst det lange oppløpet inn mot mål. Vi var også så heldige å få besøk av Frog Bikes som viste frem det ypperste av barnesykler. Mens man ventet på rittstart kunne man testsykle disse kule syklene og eller teste sine egne bremser i arenaen.

Da klokka ble 14.00 var det bare å sette i gang. Klasse på klasse føyk rundt løypa og plutselig hadde alle de 186 ryttere passert målstreken. Ikke umulig at det ble satt fartsrekord under målbuen i dag. Det gikk unna! Joker Vaset og sykkelklubben delte ut premier til alle og enhver og det var ordentlig fortjent.

Ingen kids-arrangement uten premieseremoni fra scenekanten og i dag delte vi ut, med god hjelp fra Joker Vaset og Frog Bikes, proffe sykkeltrøyer til tre heldige ryttere. Og hovedpremien, en splitter nye sykkel fra «Frog Bikes – Lettvektsykkelen for barn» ble delt ut til en meget heldig jente. Vi gratulerer Anne på 5 år med en rød Frog 48!

Tusen takk til alle som bidro til at denne dagen ble spesiell. Vi storkoste oss!