Elverum

Selv om vi er midt i fellesferien var det ingenting å si på engasjementet blant deltagere og publikum da Kids besøkte Elverum. Dette var skikkelig moro!

Som fjoråret var sola på plass og temperaturen var perfekt for sykling. CK Elverum stilte mannsterke opp og satte opp arena, scene og løype i en fei. I år var traséen skikkelig urban siden vi okkuperte store deler av Storgata. Alltid hyggelig å kunne bidra til fest i sentrumsgatene.

Kl. 16.00 var vi i gang med oppvarmingen. Alltid fint å teste løypa før det smeller. Og da klokka ble 17.00 stilte alle de 200 deltagerne seg pent bak gjerdene klare til dyst. Det samme gjorde publikum som var klare til å gi rytterne ekstra energi gjennom løypa. De yngste åpnet ballet og suste rundt løypa med støtteapparatet hakk i hæl. Så var det duket for de eldre barna og da måtte ledesyklisten bruke alt av pedalkraft for å ikke bli tatt igjen av de ivrige rytterne. I målområdet sto Joker Foseid og CK Elverum og delte ut velfortjente premier til alle og enhver.

Så var det duket for premieseremoni fra scenekanten. Med god hjelp fra Joker-representanten delte vi ut tre kule sykkeltrøyer. Og ikke minst fikk en ekstra heldig vinner en splitter ny sykkel fra Frog Bikes – Lettvektsykkelen for barn. Vi gratulerer Adian på 4 år med en Frog 55 i Union Jack-farger!

Tusen takk CK Elverum for ett fantastisk arrangement. Og takk til alle dere som bidro til at dette ble en flott sykkeldag i Elverums gater!