Elverum 2023

Elskverdige Elverum!

Velkommen til en eksplosjon av sykkelglede i Elverum! En minneverdig dag hvor arenaen pulserte av energi, og hvor barn og foreldre delte smil og latter mens de deltok på den fantastiske sykkelfesten i Elverum.

Elverum buzzet av liv og trøkk, og den intense stemningen var til å ta og føle på. Sykkelrittet ble en del av Festspillene i Elverum og det var fullt av liv på arenaen. Elverum CK stelte i stand en rask og morsom rundbaneløype som syklistene fikk bryne seg på flere runder i.

Premiene flommet over, og det var som om alle deltakerne hadde blitt belønnet med en dose sykkelmagi. Å se smilene på ansiktene til barna når de mottok premiene sine, var en påminnelse om hvor viktig det er å spre glede gjennom slike arrangementer.

Elverum var levende som aldri før, og den fartsfylte løypa og den spennende stemningen skapte en perfekt ramme rundt denne sykkelfesten. Syklistene tråkket seg gjennom løypa med hastighet og lidenskap, og tilskuere heiet fra sidelinjen og ga den ekstra drivkraften som trengtes for å nå målbuen og premiene.

Hjelperne fra Elverum CK var som stjerner i bakgrunnen, som sørget for at alt gikk på skinner. Uten deres ekspertise og entusiasme ville ikke denne dagen blitt den fantastiske suksessen den ble. Tusen takk for hjelpen!

En stor takk går også til våre støttespillere: Joker, Skoda, Ifor Williams tilhengere og Xplora som gjorde denne dagen mulig. Uten deres bidrag hadde ikke dette arrangementet blitt det samme. Takk for at dere var med på å spre sykkelglede og skape uforglemmelige øyeblikk i Elverum!