Eidsvoll 2023

Endelig Eidsvoll igjen!

Igjen er det klart for Tour of Norway for kids-turné, og årets tredje ritt gikk av stabelen på Eidsvoll. Tross litt vind, kunne ikke været vært bedre og med fantastisk oppmøte og ellevilt publikum ble dette en minnerik opplevelse.

Eidsvoll Sykkelklubb var våre lokale arrangementsklubb og de leverte virkelig varene. Sammen med deres fantastiske innsats, samt hjelp fra våre faste samarbeidspartnere, kunne vi sette i gang sykkelfesten med en ivrig og rask gjeng!

Allerede før start var det god stemning på arenaen med forventningsfulle deltagere og ledsagere som var klare for å gjøre sitt beste. Etter litt venting på startskuddet, ble ventetiden kortet ned med å hente kule artikler fra vår Joker-vogn, som i tillegg var helt gratis. Her kunne man hente alt fra knekkebrød fra Wasa til sykkelskjerm fra joker.

Løypa på Eidsvoll var rask og utfordrende, men dette var ingen hindring for våre unge ryttere. Med hjelmen på og bremsene i orden, var det bare å gi alt og kjempe seg gjennom løypa. Til stor jubel fra de fremmøtte supporterne, rullet alle deltagerne over målstreken i rekordtid. Og selvsagt ble det delt ut velfortjente premier til samtlige deltagere, i tillegg til noen ekstra heldige som fikk med seg kule sykkeltrøyer hjem.

Takk til Eidsvoll Sykkelklubb for strålende innsats og takk til våre trofaste samarbeidspartnere Joker, Skoda, Ifor Williams og Xplora. Og sist, men ikke minst, takk til alle som gjorde denne dagen så minneverdig, enten det var på eller utenfor sykkelsetet.

Vi gleder oss allerede til neste ritt på Tour of Norway for kids-turnéen, men først vil vi si: På gjensyn, Eidsvoll!