Eidsvoll 2020

Entusiasme i Eidsvoll!

Endelig, Eidsvoll! Vi hadde gledet oss lenge, og kjørt enda lenger på en turné som har bredd om seg fra Mandal i Sør til Tromsø i Nord, og endelig skulle vi få lage sykkelfest i Eidsvoll.

Vi fikk svært god hjelp av lokale krefter, og flyttet hele rittet litt ut av bykjernen, og opp på det som kan være en av Norges mest publikumsvennlige løyper! Eidsvollingene sørget for både råflott vær, og godt humør.

Etter litt oppvarming i løypene var det klart for Tour of Norway. Det var klart for Norges største sykkelritt i Eidsvoll. For de aller minste gikk løypa rundt stadionanlegget. En råkul løype med fete svinger og  utfordrende kuler. Her fikk de virkelig testet sykkelferdighetene. For de eldste snirklet også løypa seg rundt stadion, men her med en ekstra, utfordrende bakke. Det er ingen tvil om at pusten og bena fikk seg en skikkelig test! Barna suste inn mot et ivrig publikum som klappet og heiet de inn i mål. Da målstreken var passert ventet det elleville premier fra Joker og Skoda, i tillegg til ekstra premier fra den lokale sykkelklubben.

Det er ingen tvil om at forventningene på stadion var høye til å ta og føle på før rittstart, og for en sykkelfest det viste seg og bli. God stemning, musikk og masse glade og ivrige barn skapte en fantastisk atmosfære. Rett og slett en nydelig dag å befinne seg på Eidsvoll!

Tusen takk for i år Eidsvoll! En ekstra takk til Eidsvoll sykkelklubb som stilte opp og lagde sykkelfest med oss.