Egersund

Proffrittet «Tour of Norway» hadde sin målgang ved Egersund denne dagen. Men det var ikke bare proffene som skulle sykle, selvsagt skulle Egersund-kidsa også det. Og det ble en fantastisk dag for både store og små.

Vi flyttet kids-rittet ut av torget i sentrum og til Slettebø idrettspark, like ved der proffene rullet inn i mål. Og det angrer vi ikke på. Dalane SK hadde designet en meget kul løype med både klatring og utforkjøring. I tillegg til å lage løype, smalt de opp scene, gjerder og telt i en fart. En time før start samlet det seg en liten horde med store og små foran rittkontoret, og i løpet av en time hadde over 250 barn registrert seg.

Vi var også så heldig å få besøk av Tengesdal Sport som viste frem flere varianter av barnesykkelen Frog Bikes. Disse er designet for de minste og veier mindre enn andre barnesykler. Og man kunne gjerne ta en prøvetur med dem også.

Kl. 16.00 slapp vi de første barna inn i arenaen og i løpet av en time hadde alle de unge rytterne gjort seg fortjent til en premie og brus fra Berentsens. Tre heldige vinnere fikk også med seg hver sin sykkeltrøye og en ekstra heldig rytter vant en oransje Frog 55 fra Frog Bikes. Vi gratulerer Asaf på 5 år med en superkul sykkel!

Tusen takk til Dalane SK for et meget vellykket arrangement og ikke minst tusen takk til alle som deltok. Dere gjorde denne dagen minneverdig!