Idag besøkte vi Dalen for tredje gang i verdenshistorien og det var fullt med folkeliv i Dalen. Her var det lagt til rette for Norges største sykkelritt, og det strømmet til med masse glade kids. Dalsmarken ble straks mye raskere, for plutselig suste hjelmene rundt i en veldig kul løype, med et langt og teknisk oppløp.

Joker Dalen stilte i kjent stil med full bemanning, og hadde i tillegg til den velkjente Joker-gymposen, som er breddfull av flotte premier, et lass med smoothie og bananer som også ble delt ut.

Dalen leverte fantstisk stemning, publikum heiet så ekkoet gjallet gjennom nettop Dalen. Sola skinte, og det lite også til med publikummere som ville være en del av moroa!

Når alle barna hadde syklet og fått enorm applaus skulle Joker Dalen dele ut premier også, først ut var hele tre lykkelige vinnere av like mange profesjonelle sykkeltrøyer, og så var det sykkelen som skulle få et nytt hjem..

I Dalen var det 5 år gamle Astrid Jonette Løvold Askje som stakk av med den kanskje tøffeste premien, en splitter nye jentesykkel fra Nakamura, levert av Intersport. Vi gratulerer så mye og takker for idag!