Dalen 2022

Deilige Dalen!

Fytterakkern for en dag vi har hatt i Dalen! Med 60 barn som var klare som egg på start ble det helt kaptein Sabeltann på dagens arrangement. Løypen som racerene fra Dalen syklet var rektangel-formet og innbød til stor fart og mye spenning. Etterhvert som syklistene ble eldre, økte antall runder som ble syklet. Syklistene i Dalen var faktisk så ivrige at det var vanskelig å få stoppet alle etter at de hadde syklet sine respektive runder. De var helt klare for å hive seg ut på ekstra runder og kjenne enda mer på den fantastiske stemningen som var i Dalen idag.

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær, er det ett ordtak som sier og det beviste Dalen idag. Til tross for at værgudene ikke spilte helt på lag gjøv alle syklistene løs på dagens ritt, og publikum var i fyr og flamme! Sykkelgleden overskygget rett og slett regnværet, det var nydelig å se! Tusen takk for en rå dag, Dalen.

Med oss på dagens arrangement hadde vi Joker Dalen og frivillige fra «Dalsmarken 2022», og de bidro i stor grad til at dette ble en strålende ettermiddag, tusen takk!

I tillegg har vi flotte sponsorer som gjør det mulig for oss å reise rundt og arrangere fantastiske sykkelritt for barn i hele Norge, en stor takk til dere også.