Dalen 2021

Superdag i regnværet på Dalen!

På årets 2. arrangement fikk vi boltre oss rundt Joker Dalen, og med veldig god hjelp fra både Joker, gjengen fra Dalsmarken, venner og familie kom sykkelarenaen opp i en fei. Her har vi en gjeng som har fulgt med de fem gangene vi har besøkt Dalen, og det nyter vi godt av.

Engasjement fra start til slutt, Joker Dalen hadde også fyrt opp kaffe til støtteapparatet og trakk pølser som skulle være klare til deltakernes målgang, med drikke til!

Dårlig vær finnes heldigvis ikke i Dalen, så allerede før utdelingen av startnummer og t-skjorter åpnet kom det til ivrige ryttere fra alle kanter. Syklistene ville teste den sentrumsnære løypa både én og femten ganger, t-skjorter ble delt ut, hjelmer strammet, startnummer festet og kilometer tråkket. I tillegg hadde vi en demonstrasjon med en av våre sponsorer Skoda, hvor vi viste hvordan sykkelen best mulig kan fraktes på bil. Her har dere mulighet til å vinne et skikkelig sykkelstativ, bare gå inn på welovecycling.no og bli med i treningen!

Når klokken nærmet seg 13.55 var det kun minutter til start, og Joker Dalen delte ut en proff sykkeltrøye, før hordene med ivrige ryttere fant veien rundt og rundt i den kule løypa. Makan til stemning! Vi har syklet løypa før, under breddfulle Dalsmarken, men også på en regntung formiddag midt i juni fikk vi oppleve et ellevilt publikum. Om det skyltes himmelhøyt blodsukker eller latente publikumsgener vites ikke, men makan til stemning i arenaen har vi sjeldent sett, og hørt, høyttalerene måtte settes på maks for å få sagt noe gjennom jubelbrølene.

Løypa ble av det raskeste slaget, i det flateste traseen det er mulig å oppdrive i området, gjennom forgården til det erverdige Dalen Hotel. Krappe svinger var ingen utfordring for de sykkelkyndige kidsa, og sølespruten stod himmelhøyt fra roterende hjul.

Plutselig hadde alle dagens deltakere tråkket rundt nok til å skaffe seg en velfortjent premie, og sykkelfesten var ved veis ende.

Tusen millioner takk for en herlig dag Dalen, og takk igjen!