Dalen 2020

Drømmedag på Dalen!

Årets 50. arrangement ble lagt til begivenhetsrike Dalen, som vi besøker for fjerde gang i historien. Det som er en vemodig dag skulle raskt blir fylt med jubel, og tristheten over at årets turné har sitt siste stopp ble byttet ut med masse glede.

Vi fikk boltre oss på Tokke Skule, og med god hjelp fra Joker Dalen og Tokke IL kom sykkelarenaen opp i en fei. Her var det engasjement fra start til slutt, Joker Dalen hadde også laget i stand vaffelrøre som skulle bli til sprøstekte vafler, og deilig saft, gratis til alle deltakerne!

Det strømmet til med syklister som ville teste den nye sykkelløpa i Dalen både én og femten ganger, t-skjorter ble delt ut, hjelmer strammet, startnummer festet og vafler spist.

Løypa ble av det raske slaget, men 1 høydemeter og endel tekniske partier, men alle som en viste seg å være sykkelkunstnere i Dalen, så det var null problem.

Før start delte Joker Dalen ut en proff sykkeltrøye, før hordene med ivrige ryttere fant veien rundt og rundt i den kule løypa. Om det skyltes himmelhøyt blodsukker eller latente publikumsgener vites ikke, men makan til stemning i arenaen har vi sjeldent sett, og hørt, høyttalerene måtte settes på maks for å få sagt noe gjennom jubelbrølene.

Plutselig hadde alle dagens deltakere tråkket rundt nok til å skaffe seg en velfortjent premie, og sykkelfesten var ved veis ende.

Tusen millioner takk for en herlig dag Dalen, og takk igjen!