Bygland 2022

Bravissimo Bygland!

I år som i fjor stoppet Tour of Norway for kids innom Bygland. Litt som navnet tilsier så fikk vi i motsetning til i fjor, lokale byger og litt regn. Det stoppet derimot ikke alle de oppmøte deltakerne og innbyggerne i å bidra til et ufattelig flott arrangementet her ved Joker Bygland.

Crewet ankom med biler og last 14:20, og da klokken var 15:00 kom 11 ivrige medhjelpere og rigget opp arenaen. Fantastisk god hjelp fra de råsterke damene her i Bygland! Før klokken hadde passert 16:00 så sto arenaen klar, og vi kunne i stor spenning vente på alle de håpefulle syklistene som skulle komme rullende inn fra klokken 17:00.

Rett før start vant tre heldige vinnere en sykkeltrøye produsert kun for oss her i Tour of Norway for kids. Trøya må sies å ha usedvanlig stor verdi da denne ikke kan kjøpes!

18:00 gikk dagens første start, herifra og inn var det ingen som så seg tilbake. Runde på runde ble syklet i et voldsomt tempo, og i mål ventet selvsagt flotte premier til alle sammen. Etter at alle deltakere var heiet frem og rundt løypa var det dags for et av dagens høydepunkter: Utdeling av en smartklokke levert av Xplora. En heldig deltaker vant klokka til en verdi av 1990 kroner, og kunne stolt juble som ny eier av denne fete klokka.

Nok et år takker vi for oss Bygland, vi gleder oss til alle årene sammen med dere fremover! En stor takk til de ufattelig gode sponsorene våre.