Bulandet/Værlandet

I fantastiske omgivelser hos Norges vestligste øysamfunn klinket vi til og lagde tidenes sykkeldag! Sist vi var her ute på øyene besøkte vi Værlandet, så nå var turen kommet til Bulandet! Lenger vest i Norge kommer vi oss ikke, og en horde med ryttere hadde tatt turen med ferge i tillegg til de fastboende sykkelkidsa.

Joker Værlandet og Joker Bulandet klinket til og fyrte opp grillen før start, og rigget seg skikkelig til i det flotte Joker-teltet. Her fikk alle deltakerne saft og pølser, mens det ble vartet opp med kaffe til heiagjengen som møtte opp, klare til å heie på alle dagens vinnere! Tryg møtte opp, og skulle dele ut en Ipad i løpet av dagen, til en heldig vinner som skulle trekkes ut tilfeldig blant alle som skrev seg på listene.

Omgitt av over 300 øyer og skjær freste første klasse avgårde på en spesialrunde, og skulle få flust av premier når de kom inn til mål. 5 og 6 åringene startet rett etter at alle i første klasse var trygt i mål, og la ut på en lang og krevende runde, til publikums store begeistring. Rungede applaus møtte klasse på klasse til målgang, og etter at jubelbrølene la seg ble det premieseremoni!

Her delte Tryg ut en Ipad fra scenen, og Joker sendte opp ordføreren i Askvoll kommune, Frida Melvær! Frida, som er fra Værlandet, delte ut fem trøyer og en splitter ny sykkel, på vegne av Joker Værlandet og Joker Bulandet. Fem trøyevinnere spratt opp på scenen, før sykkelen skulle deles ut. Stillheten senket seg, og vinneren ble trukket! Det var startnummer 19, Saga Helgesen Landøy på 6 år som fikk seg en ny sykkel, vi gratulerer!

Tusen takk for en fantastisk dag, Bulandet/Værlandet! Vi storkoste oss sammen med 43 deltakere, og et strålende publikum!

IMG_5298 IMG_5011 IMG_4985 IMG_4944 IMG_4875 IMG_4860 IMG_4854 IMG_4830 IMG_4819 IMG_4799 IMG_4774 IMG_4721 IMG_4708 IMG_4693