Brumunddal

Vi var jo litt bekymret for at barn og voksne hadde fått nok av festivitas i Brumunddal sentrum etter gårsdagens 17. mai-feiring. Men neida, byen skuffet ikke og viste seg nok en gang fra sin beste side!

På morgenkvisten ble Kids møtt av blide representanter fra Ringsaker kommune og Brumunddal fotball. Sammen smalt vi opp scene, lydanlegg og løype på null komma svisj. Torget er perfekt egnet som start- og målområde, og løypa viste seg å bli like rask og spennende som i fjor. BUA Ringsaker stilte opp med en portabel utstyrsbibliotek i tilfelle syklistene hadde behov for å låne ekstra utstyr eller rett og slett hadde glemt sykkelen hjemme.

Da klokka slo 13.00 hadde i underkant av 300 barn registrert seg og da var det ingenting å vente på. Pulje etter pulje ble heiet frem av en engasjert og høylytt publikumsskare, og ikke minst tatt i mot med jubelbrøl ta de ankom mål.

Etter løpet fikk alle syklistene en velfortjent gympose fra Joker med stæsj oppi, med blant annet en drikkeflaske fra Skoda som kommer godt med på fremtidige sykkelturer. Og da var det duket for premieseremoni fra scenen. Tre heldige barn skulle motta hver sin kule sykkeltrøye og en ekstra heldig vinner skulle motta en sykkel. Spenningen var til å ta og føle på da startnumrene til vinnerne ble lest opp. Vi gratulerer Selma på 4 år med en splitter ny lettvektsykkel fra Frog Bikes.

Takk for at dere ble med å lage sykkelfest sammen med oss, Brumunddal! Forhåpentligvis ses vi snart igjen:)