Brumunddal 2020

Begeistring i Brumunddal!

Endelig var det duket for et gjensyn med sykkelbyen Brumunddal, og for et gjensyn!

Vi fikk svært god hjelp av lokale krefter, og flyttet hele rittet litt ut av bykjernen for å ha et tryggest mulig løp, med hensyn til Covid-19. Løypa ble fantastisk flott, med dedikert sykkelfelt, oppløp langs administrasjonssenteret til Ringsaker Kommune og masse, masse plass til publikum.

I det klokka slo 13.00, og det var 60 minutter til start, hadde allerede noen ivrige ryttere kommet seg inn i de hvite trøyene alle deltakerne får i det de viser frem bekreftelsen fra mailen de får, når de kommer til det store, blå Joker-teltet.

En time med oppvarming ble unnagjort, ryttere teste løypen, publikum fant plassene sine, hjelmer ble strammet og sykler justert. Tre trøyer ble delt ut før starten skulle gå, til dagens heldigste syklister.

Starten gikk avgårde med et smell, og klassen med de aller yngste, trehjulssykkel og støttehjul, spant avgårde på sin helt egen prolog, med masse jubel og premier i mål.

Klasse på klasse fikk samme behandling, og i den lange, tøffe løypa som var utmerket merket, fikk alle og enhver rast fra seg. Lange sletter og skarpe svinger sendte syklistene inn i en tøff arena, hvor stemingen var helt elektrisk.

Tusen takk for en nydelig dag, Bravo Brumunddal!