Dagens arrangement, det 52. i rekken, gikk av stabelen på Brandval, og for en fantastisk dag det skulle bli!

På Brandval er vi rett ved siden av Stratos Dagligvare, altså Joker Brandval! Her rigger vi til en skikkelig kul løype, som byr opp til sykkelfest fra ende til annen. Årets arrangement gikk av stabelen midt under den store blås-bort dagen, så vi måtte justere litt på løypa. Fremseende som de er på Brandval hadde de lagt helt ny asfalt for å kunne lage en ennå lenger løype, og den ble helt topp! Rytterne skulle sykle på rask asfalt og  krevende grus, i en skikkelig vind for anledningen! Glåmdal er en meget rutinert klubb, som sørger for at alt går knirkefritt.

Joker Brandval hadde trimmet vaffeljernet og satt seg opp innendørs, så ikke alt ble borte, og alle som tok turen skulle få noe godt å tygge på.

Den nyoppstartede forhandleren av verdens beste sykkelbil, Møller Bil Kongsvinger hadde med seg en fantastisk flott Skoda-lederbil, av typen Skoda Kodiaq, det nye flaggskipet i beholdningen. Den var i tillegg utstyrt med Skoda-sykler på taket, noe som skapte et skikkelig blikkfang!

Publikum var helt elektriske, godt hjulpet av en været som virkelig blåste opp stemningen! Rytter på rytter, fra hele fem klasser ble jublet in til målgang, hvor Joker Slåstad og Joker Brandval stod klare med premier til alle de 102 vinnerne som kom inn med brede smil om munnen!

Når publikum hadde heiet fra seg og alle rytterne stod med premier i hånden, skulle vi ha premieseremoni! Møller Bil Kongsvinger delte ut den grønne poengtrøyen, før Joker Brandval og Joker Slåstad skulle dele ut både klatre- og ledertrøye! Tre ryttere spratt opp på podiet, og fikk raskt trøyer på seg. Deretter var det denne sykkelen, som gutta fra Joker løftet himmelhøyt over alle de spente hodene. Vinner av en splitter ny Nakamura levert av Intersport ble Tobias på 7 år, vi gratulerer!!

Tusen takk for en fantastisk dag i årets villeste storm Brandval!