Brandval 2020

Begeistring på Brandval!

Dagens arrangement gikk av stabelen på Brandval, og for en fantastisk dag det skulle bli!

På Brandval er vi rett ved siden av Stratos Dagligvare, altså Joker Brandval! Her rigger vi til en skikkelig kul løype, som byr opp til sykkelfest fra ende til annen. Fra første gang vi var her har det skjedd store ting, og den dag i dag er Joker Brandval større enn noensinne, med nyåpnet pub og Resturant i tilknytning til butikken. I tillegg har annen industri vokst, noe som har gjort løypa vår både lenger og kulere. På Brandval sykles  det på rask asfalt, krevende grus, og til og med en liten bru skal rytterene krysse. Joker Brandval er blitt en skikkelig rutinert arrangør, og med god, lokal hjelp gikk alt helt knirkefritt, opprigg som gjennomføring.

Før start slo Joker Stratos på stortromma, og delte ut 3 KUle, proffe sykkeltrøyer til like mange heldige syklister.

Vi har blitt bortskjemt med topp stemning på Brandval, og i dag var også været strålende, og matchet plassen, rytterne og publikummerne på en prikk. Jubelen runget gjennom arenaen allerede på oppvarmingen, og skulle bare ta seg opp etter klasse på klasse som triumferte gjennom den massive målbuen.

Når publikum hadde heiet fra seg og alle de 90 rytterne stod med premier i hånden, kunne vi takke for oss, en herlig dag, godt opprettholdt smittevern, begavede ryttere, publikum, Joker og frivillige, Bravo Brandval!