Brandbu

Brandbu er et sted vi har besøkt mange ganger, og som alltid leverer fantastisk stemning! Hele bygda møtte opp i kjent stil, selv i øs pøs regnvær, og her lagde vi full sykkelfest sammen med de 307 unge sykkelkometene som skulle gi full gass, så sølespruten stod!

Løypa på Brandbu er av det aller spenstigste slaget, og der flyr rytterne avgårde på lange sletter, i krappe svinger, over fartsdumper og spennende underlag, i en lang og utfordrende runde.

Brandbu IF hadde i samarbeid med Hadeland CK selvsagt alt på stell, og vartet opp med vafler, kaffe og noe å leske seg på.

Sykkelfesten startet med klassen som heter trehjulssykkel og støttehjul, de fikk gi alt i en spesial-prolog som gikk oppover Storlinna, under portalene våre og ut av løypa, hvor det ventet Joker-gymposer fulle av premier til alle rytterne.

Publikum gjorde sitt for å skape en elektrisk stemning, og klasse på klasse ble heiet rundt i den tøffe runden. Plutselig hadde alle rytterne kommet jublende i mål, og det var duket for premieseremoni! Her spratt Intersport Brandbu opp på podiet og delte ut hele tre profesjonelle sykkeltrøyer og en fantastisk flott, splitter ny sykkel fra Nakamura! Vi gratulerer!

Vi sier tusen takk for en kjempefin dag, Brandbu!