Brandbu 2023

Bravissimo Brandbu!

Solen skinte over Brandbu sentrum, og over 200 smilende barn hadde en fantastisk tid på syklene sine. Bravo, Brandbu!

Brandbu, den koselige lille byen i Hadeland, er alltid et sted som gir oss uforglemmelige minner, og denne lørdagen var intet unntak. Brandbu IF viste virkelig hva de var gode for, med overlegen organisering og en energi som smittet over på alle.

Over 200 unge, entusiastiske syklister hentet ut t-skjorter og startnumrene sine, og de fikk sjansen til å sjekke ut den spennende løypa en time før start. Løypa i Brandbu er kjent for å være utfordrende med sine lange sletter, krappe svinger, fartsdumper og varierte underlag.

Litt trivia for deg: Visste du at Brandbu ligger i Hadeland, et område kjent for sin rike historie og naturskjønne landskap? Hadeland kan skryte av en historie som strekker seg tilbake til jernalderen og huser Norges fjerde største innsjø, Randsfjorden.

Sykkelfesten startet med våre aller minste ryttere på trehjulssykler og støttehjul. De ga alt i en spesial-prolog som gikk oppover Storlinna, og ved slutten av løypa ventet det flotte Joker-gymposer fulle av premier til alle.

Publikumets energi og jubel bidro til å skape en elektrisk atmosfære. Klasse etter klasse ble heiet fram rundt løypa. Og plutselig, før vi visste ordet av det, hadde alle rytterne kommet jublende i mål!

Det har vært en spektakulær dag i Brandbu, og vi vil rette en stor takk til alle som bidro til å gjøre dagen så fantastisk. Tusen takk, Brandbu, for en kjempefin dag!

Også en stor takk til våre trofaste sponsorer som gjør det mulig å reise rundt med dette sirkuset, Joker Norge, Skoda, Xpolra og Ifor Williams!