Borhaug 2021

Bravo, Borhaug!

Endelig var dagen kommet for et gjensyn med blåsbort-stedet Borhaug, og nok et år fikk vi kjenne på litt skikkelig bris. Det gjorde lite, for selv med skikkelige vindkast var været som alltid strålende, og vi ble møtt av en super gjeng fra Joker Borhaug og Farstad og Lister Idrettsklubb.

Med stor entusiasme ble veien utenfor Joker Borhaug forvandlet til en sykkelløype i særklasse, med et langt oppløp og masse plass for de unge rytterne til å boltre seg på.

Deltakerne ankom arenaen i hopetall, og fikk utdelt t-skjorter og startnummer. Her var det kort vei til fasilitetene, og rett ved siden av butikken hadde Gumpens Auto Lyngdal stilt frem sin fantastisk flotte Skoda Enyaq. Barna fikk også egne Skoda-briller fra nevnte Gumpens Auto, stor stas!

Et fantastisk publikum sto klare ved gjerdene for å heie barna avgårde og for å gi dem en høylytt velkomst inn i mål.

Selv i ellevill motvind gikk det i et voldsomt tempo med sykkelkidsa på Borhaug, applausen runget i ørene, og ryttere føk forbi. Etter en kort stund hadde alle passert målstreken og Joker Borhaug fikk heldigvis god hjelp med å få delt ut premiene til hele 90 barn.

Tusen takk for en formiddabel dag, Borhaug!