Borhaug 2020

Baluba i Borhaug!

Endelig var dagen kommet for et gjensyn med blåsbort-stedet Borhaug, men til vår store skuffelse skulle dagen blir nærmest vindstille. Det gjorde lite, for på Borhaug var været var som alltid strålende, og vi ble møtt av en super gjeng fra Joker Borhaug og Farstad og Lister Idrettsklubb.

Med stor entusiasme ble veien utenfor Joker Borhaug forvandlet til en sykkelløype i særklasse, med et langt oppløp og masse plass for de unge rytterne til å boltre seg på.

Deltakerne ankom arenaen i hopetall, og fikk utdelt t-skjorter og startnummer. Her var det kort vei til fasilitetene, for rett ved siden av  fikk de varme opp i løypa helt frem til vi skulle dele ut tre proffe sykkeltrøyer. Joker Borhaug fikk gitt bort de tre premiene til ekstra heldige deltakere, og sykkelfesten kunne starte for alvor. 

Et fantastisk publikum sto klare ved gjerdene for å heie barna avgårde og for å gi dem en høylytt velkomst inn i mål.

Selv i laber medvind gikk det i et voldsomt tempo med sykkelkidsa på Borhaug, applausen runget i ørene, og ryttere føk forbi. Etter en kort stund hadde alle passert målstreken og Joker Borhaug fikk heldigvis god hjelp med å få delt ut premiene til hele 90 barn.

Tusen takk for en formiddabel dag, Borhaug!