Bodø

Bodø avsluttet vår Nordlands-turné og det ble en minneverdig dag for både store og små!

Sola og varmen fortsetter å følge oss eller kanskje er det vi som følger etter den…?  Takk til sykkelgruppa til Tverlandet IL som satte opp arena, løype og scene i en fei. Traséen var uendret fra fjoråret. Hvorfor forandre på en så kul og rask løype…? Den startet utenfor Joker Parkveien og tok oss gjennom nabolaget før oppløpet mot mål. Vi var også så heldige å få besøk av Sykkelhuset Bodø som hjalp syklistene med problemer de måtte ha med sykkelen.

Da alle de 185 deltagerne hadde mottatt startnummer og t-skjorte var det vare å sende den første puljen av gårde. De minste suste gjennom løypa med støtteapparatet pustende og pesende på slep. Så var det duket for de eldre barna og det kunne virke som om det ble satt fartsrekord over målstreken i dag. Det gikk unna!

Tverlandet IL delte ut premier til alle som rullet over målstreken og da det var unnagjort var det bare å sette i gang med premieseremoni fra scenekanten. Joker Parkveien delte ut tre proffe sykkeltrøyer til heldige barn. Mens en ekstra heldig deltager mottok en splitter ny sykkel fra «Frog Bikes – Lettvektsykkelen for barn». Vi gratulerer Tarjei på 6 år med en grønn Frog 55!

Tusen takk til Tverlandet IL og Joker Parkveien for et fantastisk arrangement! Og takk til alle dere som faktisk gjorde jobben ute i løypa. Dere var råflinke!